Komminister 100%

Vid kanten av Billingen i Västergötland ligger Norra Billings pastorat. Här finns många engagerade medarbetare och ideella som tillsammans driver en bred och god verksamhet för alla åldrar. Vår goda ekonomi utgör en bra grund för det arbete som krävs för en engagerad kyrka.

Vi söker en präst till Frösve församling som är beredd att vara med och bygga församlingen tillsammans med oss, ideella medarbetare, förtroendevalda och arbetslaget, som består av 35 personer.

I församlingen finns bland annat en högstadieskola och ett församlingshem i Stöpen där mycket verksamhet bedrivs. Det finns många möjligheter att utveckla församlingen och pastoratet då vi har 14 kyrkor tillsammans och vi bygger ett nytt församlingshem i Tidan som är klart våren 2019.

Vi har en spännande resa framför oss för att möta människan på 2000-talet med kyrkans 2000-åriga budskap. Nyfiken? Skicka in en ansökan redan idag.

Tillträde efter överenskommelse.

Tjänsteställe Väring.

Tjänsten förutsätter körkort och tillgång till bil.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga företrädare: Lena Ehrngren KyrkA och Håkan Gerenmark Vision

Skicka ditt CV och ett personligt brev till:
Norra Billings pastorat
Väringsvägen 26