Ung kör

Kören är en diskantkör i åldern 18 till 30 år som arbetar med egna projekt över flera genrer och medverkar i församlingens gudstjänster.

Måndagar kl 19-21 övar Ung kör i Stora salen (ingång 8C) i Svenska Margaretakyrkan.

Kören medverkar i gudstjänster under året. Under våren pågår övning inför olika musikaliska projekt och evengemang, och under hösten är det fokus på Luciafirande.

Vid varje övning bjuds det på kaffe, te och frukt.

Körledare: Sven Åke Svensson

Det är viktigt att du meddelar Sven Åke om du inte kan komma vid något övningstillfälle eller framförande.

Nya sångare är välkomna till hösten 2017. Första tillfället är 4 september.

I samband med att Ung kör övar är det Mat med prat. Läs mer om detta här.

Sven Åke Svensson

Mobil: +47 97 70 84 20