Vill du sälja under barnloppisen?

Vill du göra en god gärning och samtidigt sortera bland dina barnsaker? Detta är chansen för dig att värna om miljön, plånboken och samtidigt skänka pengar till ett välgörande ändamål. 

Nytt för i år är att de som är medlemmar får förtur fram till och med 4 april. Du som inte är medlem har möjlighet att ställa dig i kö innan den 4 april och blir sedan kontaktad om du blivit tilldelad en plats. 

Deltagandet kostar 350 kronor.   

Anmälan och betalning är bindande. 
Då vi har begränsat antal bord är det först till kvarn som gäller.
Bordet blir först reserverat när du fått en bekräftelse och du betalat bordet.

Eget hantverk? 
Detta är även en chans för dig som gör ditt eget hantverk för barn. Kanske syr du babynest, barnkläder eller målar barntavlor. Då är detta ett tillfälle för dig att både sälja och bidra till något bra. Priset är det samma men det tillkommer en kostad på 10% av vinsten av det du säljer. 

Var? Svenska Margaretakyrkan.

När? Lördag 15 april För dig som vill sälja eller hjälpa till som frivillig ber vi dig komma klockan 10. Dörrarna öppnas för allmänheten klockan 11. Det uppskattas även om du kan vara med och plocka undan efter loppisen.

Hur? Skicka ett mail till Karolina med namn och telefonnummer. När du gjort detta och fått en bekräftelse för du in ditt bidrag på minst 350 kr på kontonr 9046 05 05711 eller genom kyrkans VIPPS-nummer 10527 . Märk betalningen med Loppis Bidraget gå oavkortat till Sykehus klovnene.  Läs mer här.

Pris? För att få stå och sälja betalar du 350 kr men du kan självklart välja ett skänka mer. I priset ingår ett bord att stå vid, fika (för den som säljer) och annonsering. 

Detta år går anmälningsavgift, intekter från caféet och försäljning av böcker till Sykehus klovnene
Läs mer här.

Vill du hjälpa till som frivillig under dagen?
Koka kaffe och té, vara behjälplig i köket eller i salarna, ställa i ordning eller plocka undan. Hör av dig till karolina.johansson@svenskakyrkan.se. Du behövs!