Kvällsretreat

Den 30 november är du välkommen till en stilla kväll.

Under stillhet och tystnad är du välkommen att vara i kyrkan i tanke och bön. Skriv, läs, vila dig, ta del av några ord på vägen, njut av tystnaden.

17.30 Enkel soppa
18.00 Introduktion till Yoga med kristen grund.
18.30 Veckomässa i Mariakapellet
19.00 Retreaten inleds.
19.00-21.00 Tid i tystnad.
21.45 Aftonbön

Anmäl dig gärna till kristina.s.furberg@svenskakyrkan.se

Varför söker ni den levande här bland de döda? Han är inte här, han har uppstått

Välkommen att delta i kvällsretreat. Ordet retreat betyder att dra sig tillbaka – en reträtt. Retreaten ger oss tillfälle att för några timmar dra oss tillbaka från det vardagliga. Från tankar och göromål som upptar oss för det mesta. Retreaten erbjuder öppenhet och stillhet. Tystnad.

Yoga-delen leds av Charlotte Fladvad som är en del av CrossYoga-rörelsen.

Kanske kommer du när vi skiljs åt vid nio-tiden upptäcka att din retreat bestått i att ligga på rygg i en kyrkbänk. Eller kanske har du sakta vandrat runt i rummen här, druckit en kopp te, sett ut genom ett fönster.

Om du vill undersöka något av din inre värld finns några hjälpmedel till det. Några böcker att bläddra i, en plats att meditera på, kanske vill du skriva eller måla något.