Husmor/husfar 100%

Nu söker vi en husmor/husfar på heltid till verksamheten i Oslo.

Svenska kyrkan i Oslo är en aktiv mötesplats för många. I Margaretakyrkan firas det högmässa varje söndag, barnfamiljer möts till Babycafé flera gånger i veckan, det arrangeras kultur- och musikarrangemang, samtalsgrupper, församlingsfester och nu under hösten är det dags för Margaretakyrkans kända julmarknad och även Lucia. Ett diakonalt förhållningssätt genomsyrar allt. Som husmor/husfar kommer du bli en del av ett glatt arbetslag med 13 anställda och flera ideella.

Uppgiften
Den övergripande uppgiften för husmor/husfar är att tillsammans med övriga medarbetare skapa en trivsam och välkomnande miljö.
Du har ett huvudansvar för köks- och hushållsarbetet. Produktion av mat och bakverk samt anordnande av fester och högtider är en viktig del av ditt ansvarsområde.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är erfaren i köks- och hushållsarbete. Utbildning inom kök- och restaurang är önskvärt. Det är betydelsefullt att du har erfarenhet av och uppskattar att delta i allmänt församlingsarbete. God förmåga att möta människor och skapa en välkomnande miljö är viktiga egenskaper. Du är bra på att organisera och skapa ordning, du tycker om att samarbeta med andra och entusiasmera andra till att bidra ideellt i verksamheten.

Om tjänsten
Arbetsbelastningen är ojämnt fördelad under året med särskilt intensiva perioder under vissa högtider och församlingsfestligheter. Arbetet är främst dagtid men innebär tjänstgöring vid någon eller några helger i månaden samt cikra tre till fyra kvällar i månaden.
Arbetstid fördelas efter överenskommelse med arbetsgivaren.
Tjänsten är en lokal anställning, vilket innebär att kyrkorådet i Oslo är arbetsgivare. Arbetsgivaren kan erbjuda bostad förmånligt.

1 januari eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är söndag 2 oktober.
Ansökan sänds till oslo@svenskakyrkan.se

Frågor om tjänsten besvaras av Per Anders Sandgren, kyrkoherde. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.