Onsdagsträffen

Trivsamma träffar på dagtid med program, lunch och andakt.

Onsdagsträffarna är för dig som vill äta god mat och umgås. Vid varje tillfälle får du ta del av ett program av varierande karaktär. Detta är ett mötestillfälle för dig som vill träffa andra under dagtid.

Måltiden som serveras i samband med träffarna kostar 50 kronor.

Kl. 12.00     Programpunkt
Kl. 12.45     Lunch
Kl. 13.30     Andakt

Vi avslutar senast kl. 13.45.

Anmälan till expeditionen senast måndagen samma vecka.

29 januari- Julminnen i tid och rum
Deltagarna delar julminnen, vi sjunger några julsånger
Tre nya anställda presenterar sig; Karin, kyrkans nya präst, Ami som är ny pedagog och Hayat, kyrkans nya husmor.

19 februari- En resa i Vietnam
Kay Germeten berättar reseminnen från Vietnam.

25 mars- Textilkonstnären Anita Grede
Anita Grede, textilkonstnär som bland annat skapat de två vävarna i Mariakapellet berättar om sitt arbete.

22 april- När matlusten sviktar
Catarina Storhammar, tidigare husmor i Margaretakyrkan med en bachelorgrad i näringsfysiologi talar om vad vi kan göra när vi blir äldre och matlusten sviktar och vi är i risk för under- och felnäring.

27 maj- Svensk rektor i Norge
Mia Hägnefelt, berättar om sina erfarenheter som svensk rektor på en norsk skola.