Onsdagsträffen

Trivsamma träffar på dagtid med program, lunch och andakt.

Onsdagsträffarna är för dig som vill äta god mat och umgås. Vid varje tillfälle får du ta del av ett program av varierande karaktär. Detta är ett mötestillfälle för dig som vill träffa andra under dagtid.

Måltiden som serveras i samband med träffarna kostar 50 kronor.

Kl. 12.00     Programpunkt
Kl. 12.45     Lunch
Kl. 13.30     Andakt

Vi avslutar senast kl. 13.45.

Anmälan till expeditionen senast måndagen samma vecka.

5 SEPTEMBER
Astronomi och tro
Valter Fryxelius, tidigare kyrkoherde i Arvika har erfarenhet av 10 års gruppverksamhet i församlingen i ämnet astronomi och tro. Han talar om skillnaden mellan astronomi och astrologi och om bibelns syn på astronomi. Han visar bilder från hela universum och avslutar med ett bildspel av mikro och makrokosmos till tonerna av Ingemar Johanssons skiva Apokalyps.

3 OKTOBER
Förskolebygget i Mhonjera i Tanzania

Följ med på en resa till Tanzania. Med hjälp av bilder får vi en inblick i hur våra kollekter och basarpengar kommit till stor nytta i byggandet av förskolan i massajbyn Mhonjera  utanför Dodoma. Möt massajerna och deras vardag och glädjen över att nu ha ett hus med plåttak i sin by!

New York, New york
Församlingens Ung kör gjorde en resa till New York i september för att ge konserter och uppleva staden. Några av medlemmarna delar med sig av upplevelsen i ord, bild och toner.

Läkande kost
Kyrkans husmödrar tipsar om läkande kost. Det serveras även ett litet julbord och vi sjunger några julsånger.
Denna gång kostar lunchen 100 kr.