Onsdagsträff
Foto: Karolina Johansson

Onsdagsträffen

Trivsamma träffar på dagtid med program, lunch och andakt.

Onsdagsträffarna är för dig som vill äta god mat och umgås. Vid varje tillfälle får du ta del av ett program av varierande karaktär. Detta är ett mötestillfälle för dig som vill träffa andra under dagtid.

Måltiden som serveras i samband med träffarna kostar 70 kronor.

Kl. 12.00     Programpunkt
Kl. 12.45     Lunch
Kl. 13.30     Andakt

Vi avslutar senast kl. 13.45.

Anmälan till expeditionen senast måndagen samma vecka.

NÄR SES VI?
Kyrka och politik, som hund och katt?
Pål Kristian Balstad, präst i Trefoldighetskirken, delar sina tankar om förhållandet mellan kyrka och politik.

8 mars
Välkommen till prästgården på Hartcourt Street
Kokboksförfattaren Birgit Nilsson Bergström berättar om sin bok om livet i den svenska prästgården i London. Hon visar bilder och berättar om hur boken kom till.

I en annan del av världen
Prästen Veronica berättar om sina upplevelser i Nicaragua.

Barnteckningar
Konstvetaren Elin Låby berättar om sin forskning om teckningstävlingar för barn 1938 – 1957. Ett kulturyttring som kan ses som en del av det svenska folkhemsbygget.

Anneli är en svensk diakon med tjänst i Kampen och Vålerenga menigheter. Hon berättar om ett sätt att läsa bibeln som kallas Shared Reading. Vi får också pröva på detta tillsammans.

Fotograf: Sarah Jakum

Margaretaföreningen

Tidigare var det en diakonal grupp. Nu träffas de några gånger per termin och har trevligt tillsammans.

Majklubben

Den grupp som hjälper till mest under Julbasaren är Majklubben. Ett gäng engagerade kvinnor i blandade åldrar.