', 'auto', { 'name': 'localTracker' }); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'GTM-MGTB4GW'); ga('send', 'pageview', '/norge/frivillig-kok/1235592'); ga('localTracker.send', 'pageview', '/norge/frivillig-kok/1235592');

Kök

Här kan du läsa om olika frivillighets uppdrag i köket. Om något låter intressant kan du kontakta Louise eller Mathilda som jobbar som husmor i Margaretakyrkan.

Baka hemma/Baka i kyrkan

Välkommen att bidra med ditt bakverk. Antingen kan du välja att ta med dig ingredienser för att baka hemma. Eller så kan du välja att baka i kyrkan, då kommer du överens med husmor när det passar att baka i Margaretakyrkans kök.
Detta uppdrag kan du göra en gång eller flera gånger, det som passar dig bäst.

Servera/kökstjänst

Du kan finnas med vid tex kyrkkaffe, stora event i kyrkan eller vid ett babycafé. Hör av dig till husmor för att komma överens om när och hur. Då får du en introduktion till köket och bokar vilka tillfällen du kan finnas med.