Vi söker en församlingspedagog

FÖRSAMLINGSPEDAGOG till Nordmarkens pastorat

En av våra duktiga församlingspedagoger går i höst vidare till annan tjänst och vi söker därför någon som kan ta vid istället.

Vi vill att du som söker har församlingspedagogutbildning eller motsvarande kompetens som vi bedömer lämplig för tjänsten, att du tillhör Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar samt att du tycker om att möta människor och har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Att du har körkort och tillgång till bil är en förutsättning för tjänsten.

Tjänsten har betoning på arbete bland barn och unga där konfirmandarbete är en viktig del. Vi ser gärna manliga sökande. Rika möjligheter till friluftsliv. Nya skolor.

Tillträde 15 augusti eller enl. överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta kyrkoherde Rune Wallmyr 0573 - 136 01 eller rune.wallmyr@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan snarast till Nordmarkens pastorat, Box 106, 672 23 Årjäng eller normarkens.pastorat@svenskakyrkan.se