Nordmarkens pastorat Besöksadress: Storgatan 8, Församlingshemmet, 67231 Årjäng Postadress: Box 106, 67223 Årjäng Telefon: +46(573)13600 E-post till Nordmarkens pastorat

Luthers Ungar i Silbodals kyrka

Musikalen Luthers ungar framfördes i Silbodals kyrka den 8 november, en musikal som handlar om Martin Luthers liv sett från hans barns perspekriv. Medverkade gjorde  i huvudsak barn och ungdomar från Silbodal, men även från Blomskog, Sillerud och Karlanda. Vuxenrollerna spelades av personal från Silbodals församling och det var roligt att se barn och vuxna samverka på scenen. Medverkade gjorde även Renässansorkestern med cembalo, gitarr, blockflöjt och fiol.

Det var ca 250 personer i kyrkan när musikelan framfördes och föreställningen avslutades med rungande applåder från publiken vilket uppskattades mycket av barnen på scenen.