Kyrkrundan

29 juni - 31 juli

Nordmarkens pastorat har nio fantastiskt fina kyrkor. Passa på och åk runt och titta på dem, vandra runt i dem och få en stämpel i ditt kyrkpass!

Kyrkpasset kostar 20 kr och går att köpa på turistbyrån, Silleruds station, café och butik, Konst och musikboden i Töcksfors, pastorsexpeditionen i Silbodal och i samtliga kyrkor. I kyrkpasset finns en kort beskrivning av alla kyrkor i pastoratet, vilka öppettider de har under perioden samt plats för stämpeln.

När du har samlat sex stämplar kan du lämna in kyrkpasset på turistbyrån eller på pastorsexpeditionen i Silbodal. Passet ska vara inlämnat under första veckan i augusti. Då kommer du att vara med i utlottningen av ett fint grytunderlägg/skärbräda tillverkat av kyrkvaktmästare Ingmar Thorängen. (Du som vill får givetvis tillbaka ditt pass efter dragningen.)

Lycka till!