Kontakt

Nordmalings församling Besöksadress: Kungsvägen 46, 91432 Nordmaling Telefon: +46(930)39220 E-post till Nordmalings församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lucia i Nordmalings kyrka

I år hålls Nordmalings officiella Luciafirande i Nordmalings kyrka. Det blir kröning med pompa och ståt den 10 december och traditionsenligt Luciafirande med tåg och sång den 13 december.

Högmässa med Luciakröning

Vi inleder firandet med Högmässa den andra advent. Då kommer Nordmalings Lucia att krönas i närvaro av Hans Stiglund, biskop i Luleå stift och Madelaine Jakobsson, kommunalråd i Nordmalings kommun.

Nordmalings kyrka, söndag 10 december 11.00

Luciafirande

Tidigare år har Nordmalings Luciafirande ägt rum på Olofsfors bruk, men i år blir det istället i Nordmalings kyrka. Vi kommer att få allt man kan önska sig i form av skönsång, ljuskronor och vita särkar. Medverkar gör Nordmalings Lucia, Maria Mörtzell med barnkör och prästen Karin Vigren.

NORDMALINGS KYRKA, onsdag 13 DECEMBER 19.00