Kyrkpodden - en podcast med Thomas och Hanna

Thomas Birgersson är en glad kille som gillar kyrkan. Tillsammans med sin sidekick Hanna Sjöstedt tar han reda på mer om Nordmalings församling och hur det är att vara kristen. En och annan rolig historia blir det också i den här podden.

Thomas Birgersson är ett välkänt ansikte för många som bor i Nordmaling. Thomas har många järn i elden och hinner med att både jobba på dagcentret och hjälpa till med olika saker i kyrkan. Han gör redan en podcast om Nordmaling och nu vänder han mikrofonen mot Nordmalings kyrka och människorna som hänger där.

Varje radio- eller tv-stjärna med självaktning har en sidekick och det har Thomas också. Hon heter Hanna Sjöstedt och arbetar med barn och unga i Nordmalings församling. Precis som Thomas har hon nära till skratt, gillar skämt och tycker att kyrkan är spännande.