Svenska kyrkan i New York Besöksadress: 5 East 48th Street, - New York, NY-10017, US Telefon: +1(212)8328443 E-post till Svenska kyrkan i New York Webbplats

Utställningar / Exhibits

Svenska kyrkan New York är en populär och uppskattad utställningplats för konstnärer och vi upplåter biblioteket/läsrummet till konstutställningar. Hör gärna av er med förslag till newyork@swedishchurch.net

Det som gäller för utställaren är följande:

- Kyrkan är tillgänglig under ordinarie öppettider.
- Utställare ansvarar för full försäkring av utställande verk.
- Kyrkan är inte ansvarig för skador på utställda verk oavsett orsak.
- Utställare ansvarar för uppsättning och nedtagning av utställda verk samt transport till och från Svenska kyrkan New York.
- Verk får hängas med hjälp av tavellister, befintliga krokar eller liknande. Inga hål eller andra skador får göras på väggar eller andra ytor.
- Utställare ansvarar för all eventuell försäljning. I samband med utställningen kan det hållas en vernissage, i sådana fall står utställaren för kost och dryck.
- 20 % av intäkterna från eventuell försäljning tillfaller kyrkan som donation.

För mer information kontakta kyrkan via mail eller telefon.