Videoandakter från kyrkan

Vi är några församlingsmedlemmar som passade på att träffas innan de mer stränga restriktionerna kom för samlingar. Vi har spelat in en serie andakter som vi vill dela med oss av.

Tro, Hopp och Kärlek, från Korinthierbrevets 13:e kapitel, är de tre första andakternas tema och den sista handlar om Från död till Liv och är en påskandakt.

Vår tanke är att dessa ska finnas tillgängliga på de veckor som nu följer under det att kyrkan är stängd. Vi släpper en ny andakt för varje vecka. Som ett komplement lägger jag ut en predikan också för den som  vill ha några tankar kring söndagens tema.

Årets påskevangelium är från Matteusevangeliet. Det kanske finns tid för dig att läsa lite i din Bibel nu när tid verkar vara det enda vi har gott om.

Var rädda om varandra.

/Pether