Vårmarknad

Rivstarta våren med marknad i kyrkan på palmsöndagen 14 april. / Welcome to this years Spring Market 14th of April.

14 april är det vårmarknad i kyrkan. Då omvandlas caféet till marknadsgata där du kan köpa och sälja allt möjligt. Gör du vackra hantverk? Bakar du? Tillverkar du något? Har du fina kläder? Massa barnleksaker du inte använder?
Köp ett bord och sälj dina varor. Gott för plånboken, för miljön och församlingen.

Kl. 11.00 - Familjemässa på palmsöndagen med barnkören
Kl. 12.30-16.00 - Marknadsgata i caféet

Det kommer finnas mycket gott att köpa i caféet.

Sälja på marknaden

Hyr ett bord för $20 för att sälja dina alster. Kontakta Joachim Franzén, +1 (917) 582 5387 eller joachim.franzen@svenskakyrkan.se.

This years Spring Market is April 14th.

11am - Service in the chapel with the childrens choir
12.30-4pm - Market street in the café

It will be served traditional Swedish sandwiches and hot dogs in the café.

Do you want a table at the market?

Rent a table for $20 to sell your art, craft work etc. at the market. Take contact with Joachim Franzén, +1 (917) 582 5387 or joachim.franzen@svenskakyrkan.se