Konstutställning "Variations"

Under maj hänger konstnärerna Madeleine Ribbing-Messihi och Lena Belfrage-Blau ut sin konst i kyrkan.

Välkommen att njuta av vacker konst under maj månad.
Lena Belfrage-Blau målar i akvarell och Madeleine Ribbing-Messihi målar abstract i olja på duk och även verk som är "mixed-media abstract".

Den officiella öppningen och vernissage är torsdagen 3e maj kl. 17-19.00.

You're so welcome to enjoy beautiful art during May. Lena Belfrage-Blau paints  watercolor paintings and Madeleine Ribbing-Messihi paints abstract in oil on canvas and also art on "mixed-media abstract".

Art opening is Thursday May 3 from 5pm-7pm.