Svenska kyrkan i New York Besöksadress: 5 East 48th Street, - New York, NY-10017, US Telefon: +1(212)8328443 E-post till Svenska kyrkan i New York

Tack för årets julbasar!

Vilken julmarknad vi fick uppleva. Här kan du se bilder och läsa mer om hur det var på årets julbasar.

Tack alla besökare, musiker och volontärer. Tillsammans gjorde vi dessa dagar helt fantastiska.

2500 personer besökte kyrkan och massor av varor såldes. Korven och glöggen sålde som smör i solsken och många besökare var för första gången i vår fina kyrka.

Tack till Aquavit som skänkte all lax och sås till jultallrikarna.
Tack till Fika som skänkte kavring och rödbetsallad.
Tack till Great Northern som skänkte rågbröd.
Tack till Electrolux som sponsrat med nya kylskåp.

Alla insamlade medel under basaren går till Svenska kyrkan i New Yorks verksamhet. Svenska kyrkan i Sverige betalar för fyra tjänster, men allt annat måste församlingen i New York stå för. Pengar att skapa mötesplatser, driftkostnader för huset, lokalanställd personal och diakoni för utsatta svenskar. Därför är församlingen oerhört tacksam för alla volontära insatser och insamlade medel. Det är ovärderligt!

Tack för i år. Välkommen tillbaka till julbasaren 2018!