Ny i NY

Vi vill välkomna dig som är nyinflyttad till New York-området till Svenska kyrkan söndagen den 16 september 16.00-18.00.

Kanske undrar du som ung studerande hur man hittar billigt boende och träffar nya människor?
Eller du som förälder hur man väljer skola till sina barn?
Eller hur man transporterar sig bäst i stan och hittar ett billigt och bra mobilabonnemang?
Du som barn eller ungdom kanske undrar hur det är att börja skolan i New York och hur man hittar en bra sportklubb?

Denna söndag får du möjlighet att träffa medlemmar och personal från kyrkan, samt representanter från bl. annat Svenska Generalkonsulatet, Svenska Handelskammaren i New York, SWEA New York, SWEA New Jersey, Svenskar i världen, Svenska distans, Scandinavia Expats med flera.

Tanken är att du som är nyinflyttad ska kunna fråga erfarna New York-bor om hur du kommer till rätta i denna fantastiska storstad!
Vi ser fram emot att träffa dig och vi ska göra vårt bästa för att svara på eventuella frågor.

Kontakta Pether Strom-Broman för mer information.