Konstutställning med Kerstin Torssell.

Utställningen pågår 16 sept -14 okt. Vernissage är söndagen 16 sept. kl. 14.00-16.00.

Välkommen på konstutställning i kyrkan med konstnären Kerstin Torssell.
Jag bor i Sverige, i Östra Grevie, som ligger söder om Malmö, där finns även min ateljé. För ungefär tio år sedan gick jag några kurser i akvarell och oljemålning, vilket ledde till flera riktade utbildningar, under handledning, i framförallt oljemålning. Jag har deltagit i en rad utställningar, både ensam och tillsammans med andra konstnärer.

Jag ser fram emot att få visa mina bilder i New York. Mina bilder är många gånger nonfigurativa, vilket gör att betraktaren själv får skapa sin egen känsla. Jag vill att mina bilder ska förmedla glädje, skönhet, och det oförutsägbara. Vissa motiv fångar jag från verkligheten, andra genom att färgerna får skapa sina egna vägar.
Mer information finns på min hemsida.

Utställningen pågår under tiden 16 sept -14 okt.
Vernissage är söndagen 16 sept. kl. 14.00-16.00.

Välkomna!