Kick off-picknick i Central park

Lördag 15 september kl 14.00 välkomnas du till kick off i Central park. Ta med filt och fikakorgen så ses vi där!

Säg hej till nya personer och välkända ansikten i församlingen. Alla åldrar är välkomna och det blir ett trevligt tillfälle att kickstarta terminen.

Var: I det sydvästra hörnet av Sheep Meadow, rakt över gatan från Tavern on the Green.
Hur: Ta med filt och lite picknick så ses vi där. Kyrkan tar med fotboll, kubb etc.
När: Från kl 14.00. Vill du vandra dit tillsammans med andra, möt upp på kyrkan senast kl. 13.30.

Har du svårt att hitta - ring: +1 917 582 5387.
Vi ses i parken!