Jubileumshelg

Välkommen att vara med och fira att Svenska kyrkan fyller 40 år på 48e gatan.

I 40 år har Svenska kyrkan funnits på 48e gatan. Du som är medlem i Svenska kyrkan i New York välkomnas till jubileumsmiddag lördag 27 oktober kl. 19.00. Det blir trerättersmiddag, musikunderhållning, tal och delande av kyrkans då och nutid. Anmäl dig till middagen nästa gång du är i caféet eller online via medlemssidorna. OBS! Det är begränsat antal platser.

Söndag 28 oktober kl. 11.00 är det Festhögmässa med kyrkokör och musiker. Efteråt blir det festligt kyrkkaffe. Varmt välkommen att fira kyrkan!