I Brinnande Mörker - ny konstutställning i kyrkan.

Under januari har du möjlighet att se konst av Madeleine Matsson. Lördag 12:e januari är det Vernissage kl. 13.00-16.00.

Madeleine Matsson är en svensk konstnär som bor i Brooklyn, NY. Hon läser till magister inom måleri på New York Studio School of Drawing, Painting & Sculpture. Madeleine är född i Sverige och har levt flera år i USA. Som många konstnärer har hon alltid varit fascinerad av hur naturens ljus påverkar inte bara det vi ser men hur vi mår. I Sverige är säsongerna som dag och natt med extremt ljus och extremt mörker men något fint kan man hitta inom båda. Bilderna är skapade en plein air i både New York och i Sverige, dag och natt, vinter och sommar, och är titulerad  “I Brinnande Mörker”.

Lördag 12:e januari är det Vernissage kl. 13.00-16.00.
Välkommen!