Är du kyrkans nya barnledare?

Lek, skapande, sång, fika, gemenskap, många barnfamiljer och härliga kollegor. Klart att du ska söka jobb som barnledare i Svenska kyrkan.

Svenska kyrkan i New York söker en barnledare.

Vi söker dig som vill vara en medarbetare i vår omtyckta barnverksamhet. Vi behöver vara en person till i tre av våra grupper i åldrarna från 3 - 10 år. De tre grupperna träffas månd, tisd, onsd och vi räknar med arbetstid mellan kl 3-6.

Vi vill att du
Har amerikanskt arbetstillstånd.
Gärna någon form av pedagogisk utbildning.
Erfarenhet från barnverksamhet.
En öppenhet att dela vår församlings värdegrund.

Vi tänker att dessa 9 veckotimmar i barnverksamheten provas under höstterminen för att utvärderas och eventuellt få en fortsättning.

Start 1 oktober med introduktion veckan innan.

Skicka din intresseanmälan på mail för vidare samtal till kyrkoherde Pether Ström Broman.

Pether Ström Broman