Svenska kyrkan i New York Besöksadress: 5 East 48th Street, - New York, NY-10017, US Telefon: +1(212)8328443 E-post till Svenska kyrkan i New York Webbplats

Julbasaren

Välkommen till Svenska kyrkan i New Yorks julbasar! 17, 18 & 19 november 2016

Då kan man köpa och njuta av jultallrik med bl. a. köttbullar och lax, glögg och pepparkakor, svenska kakor och bullar, svenskt hantverk, advents- och julmusik och en hel del därtill.

På basaren släpps också luciabiljetterna

--------------------------------------------------------------------------

Welcome to the Christmas Fair at Church of Sweden in New York!

Here you can buy traditional Christmas food, ginger snaps and pastries, swedish crafts, traditional music and a lot more.

This is also the release date for tickets to our Lucia concerts

Varmt välkommen!

Vill du hjälpa till?

I många utlandskyrkor är basarer inför advent och jul en stor händelse - både som träffpunkt och som en viktig inkomstkälla för kyrkan.

Julbasaren i Svenska kyrkan i New York är ett stort evenemang och vi i personalen klarar det inte på egen hand. Vi är beroende av mångas hjälp. Bland annat behöver vi hjälp med uppackning och prismärkning, ommöblering, bakning och matförberedelser, försäljning och servering.

Du behövs!

Förutom att du gör en ovärderlig insats brukar det också vara riktigt roligt! I januari har vi en tackmiddag för alla som hjälpt till.

Kom in till kyrkan, ring eller skicka ett e-post till newyork@swedishchurch.net och anmäl ditt intresse! Tack på förhand!