Svenska kyrkan i New York Besöksadress: 5 East 48th Street, - New York, NY-10017, US Telefon: +1(212)8328443 E-post till Svenska kyrkan i New York

Julbasaren/Christmas Fair

17, 18 & 19 november 2017 öppnas portarna till en av årets största högtider.

17 november kl. 11.00-20.00
18 november kl. 11.00-18.00
19 november kl. 11.00-18.00

Den svenska julmarknaden i Svenska kyrkan i New York är en traditionsrik mötesplats, med härlig atmosfär, för tusentals besökare. Med den goda och varma stämningen på basaren, är den ett populärt startskott inför den kommande julen.

Här kan du köpa och njuta av en jultallrik med bl. a. köttbullar och lax. Du kan frossa i glögg och pepparkakor, svenska kakor och bullar. Du kan köpa svenskt hantverk, njuta av advents- och julmusik och en hel del därtill.

På basaren släpps också luciabiljetterna till årets Luciafiranden.
Lucia kan du läsa mer om här.

--------------------------------------------------------------------------

Welcome to the Christmas Fair at Church of Sweden in New York!

Opening Hours
17th of November 11am to 8pm
18th of November 11am to 6pm
19th of November 11am to 6pm

This is also the release date for tickets to our Lucia concerts.

Varmt välkommen!

Vill du hjälpa till?
I många utlandskyrkor är basarer inför advent och jul en stor händelse - både som träffpunkt och som en viktig inkomstkälla för kyrkorna.

Julbasaren i Svenska kyrkan i New York är ett stort evenemang och vi i personalen klarar det inte på egen hand. Vi är beroende av mångas hjälp. Bland annat behöver vi hjälp med uppackning och prismärkning, ommöblering, bakning och matförberedelser, försäljning och servering.

Du behövs!
Förutom att du gör en ovärderlig insats brukar det också vara riktigt roligt! I januari har vi en tackmiddag för alla som hjälpt till.

Kom in till kyrkan, ring eller skicka ett e-post till newyork@swedishchurch.net och anmäl ditt intresse! Din insats behövs!