Svenska kyrkan i New York Besöksadress: 5 East 48th Street, - New York, NY-10017, US Telefon: +1(212)8328443 E-post till Svenska kyrkan i New York Webbplats

Café & läsrum

Kyrkans café och läsrum är öppet varje vardag mellan 12.00-18.00 och på helger 12.00-16.00. Mellan Memorial Day och Labour Day håller vi sommarstängt på måndagar.

I caféet kan du dricka svenskt kaffe, läsa svenska tidningar och äta kanelbullar. Här finns alltid någon att prata med. Vi har Wi-Fi och på vår anslagstavla kan du hitta tips på boende, jobb och annat samt själv sätta upp en annons. Prata bara med någon i personalen.

Du finner caféet i gatunivå på 5 East 48th Street, de närmsta stora tunnelbanestationerna är 47-50 St Rockefeller Center och Grand Central 42nd St.