Svenska kyrkan i New York Besöksadress: 5 East 48th Street, - New York, NY-10017, US Telefon: +1(212)8328443 E-post till Svenska kyrkan i New York

Café & Läsrum

Välkommen till Svenska kyrkans café och bibliotek. Ta en paus från New Yorks puls och njut av en kopp kaffe.

Kyrkans café och läsrum är öppet varje vardag kl. 12-18 och på helger kl. 12-16.
Mellan Memorial Day och Labour Day håller vi sommarstängt på måndagar och tisdagar.

I caféet kan du dricka svenskt kaffe, läsa svenska tidningar och äta kanelbullar. Handla svenska varor som du saknar. Här finns alltid någon att prata med.

Det finns gratis wifi och på kyrkans anslagstavla kan du hitta tips på boende, jobb etc. samt själv sätta upp en annons. Prata bara med någon i personalen först.

Du kan låna böcker, barnböcker och filmer med dig hem. Det finns också möjlighet att köpa pocketböcker till en billig peng.

Du finner caféet i gatunivå på 5 East 48th Street, de närmsta stora tunnelbanestationerna är 47-50 St Rockefeller Center och Grand Central 42nd St.