Svenska kyrkan i New York Besöksadress: 5 East 48th Street, - New York, NY-10017, US Telefon: +1(212)8328443 E-post till Svenska kyrkan i New York Webbplats

Båtbesök

En av Svenska kyrkans i utlandets viktigaste uppgifter är att finnas där för svenska sjömän. Vi är glada över att ha blivit välkomnade ombord på otaliga skepp som kommit hit till New York och New Jersey genom åren.

Om ni är på väg mot någon av hamnarna i New York/New Jersey området, skicka oss gärna ett mail newyork@swedishchurch.net och berätta att ni kommer och gärna om det är någon särskilt vi kan hjälpa er med.

Vi skjutsar gärna sjömän till Manhattan, till kyrkan eller till något av shoppingcentren i närheten av hamnen när vi har varit på besök. Vår vilja är att kunna besöka alla båtar med svenskar ombord.