Barngrupper i kyrkan

Hösten 2022

Under hösten kommer vi ha en öppen barngruppsverksamhet på torsdagar kl 10.00-11.30 med start den 8 september. Det kommer främst vara riktat till barn upp till 4 år tillsammans med en vuxen. Ingen föranmälan krävs. Kontakta kyrkan via telefon: 212-832-8443 eller E-post: newyork@svenskakyrkan.se för mer information.

Vad gör vi i barngrupperna?

I barn- och föräldragruppen på förmiddagarna sjunger vi svenska sånger, leker, fikar och gör rörelselekar. En möjlighet att knyta kontakt mellan barn och vuxna.
På kyrkans barntimmar tar vi del av bibelberättelser och sagor, sjunger svenska sånger, leker rörelselekar och skapar/pysslar utifrån olika teman varje vecka. Barngrupperna är helt på svenska. Vi vill förmedla kyrkans berättelser och språk och skapa ett sammanhang för barnen att vara barn i sin egen kyrka.

Varmt välkommen till barngrupperna i
Svenska kyrkan i New York!

Barnkör

Tycker ditt barn om att sjunga? Kom med och sjung på söndagar.