Ungdomsgrupper

Här finns chanser för dig att träffa nya kompisar, umgås och fundera över livet tillsammans.

Ungdomsgrupp i Petrigården

Ungdomsgruppen är för dig från årskurs 8 och uppåt. Här lär du känna andra, upptäcker nya saker om dig själv, funderar över livet, Gud, tron, relationer och allt annat som är viktigt. Ibland spelar vi spel, pingis, pysslar, ser på film eller bara tar det lugnt. Vi börjar kl.18 i Petrigården, går på veckomässa i Nederluleå kyrka kl.18.30. Vi fikar varje gång. Allt är gratis!

Tid och plats: Petrigården, Församlingsvägen 12, Gammelstad (Kyrkbyn), onsdagar jämna veckor kl. 18.30-21.

Start: 18 september

Kontakt:
Inger Asplund, tel. 0920-27 70 34
E-post till Inger Asplund

Ledarkurs

Kursen vänder sig till dig som är konfirmerad och som vill fördjupa dig i frågor som ni pratade om under konfirmationen. Du får lära dig mer om ledarskap och träffa andra. Vi träffas en gång i månaden. Under året har vi även ett helgläger.
Vi bjuder på mat, fika eller frukt. Kursen är gratis.

Tid och plats:
Stadsökyrkan, Räfsarstigen 122, Gammelstad.
Start 13 oktober kl.16-19

Kontakt: