Ung i kyrkan

Du som ung är en viktig del i vår församling och du är välkommen precis som du är.

Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull för ingen annan är som du.

Balla gänget

Balla gänget är en grupp för dig från 14 år och uppåt, med eller utan funktionsnedsättning.

Ungdomsgrupper

Här finns chanser för dig att träffa nya kompisar, umgås och fundera över livet tillsammans.

Ungdomar

Fredagsgudstjänster i domkyrkan & EFS-kyrkan

KUL - Kyrkans Unga Luleå, medverkar. Sång, musik och bön!

"Nätvandrarchatten" är inte publicerad

Tillsammansgrupp

Luleå kommun och Svenska kyrkan erbjuder stödgruppen Tillsammans för barn, ungdomar och deras föräldrar där det finns beroendeproblem och/ eller psykisk ohälsa.

Under regnbågen står du inte ensam!

Här hittar du vår överlevnadsguide för kristna queer kids. Den har tagits fram av Västerås stift tillsammans med Svenska Kyrkans Unga Camelots regnbågsläger.