Tolvslaget våren 2019

Tolvslaget är en mötesplats där inbjudna gäster berättar, öppnar samtal om olika ämnen eller musicerar varannan torsdag.

Välkommen till en gemenskap med något för både kropp och själ. Vi äter en god lunch och får sedan inspireras av dagens gäst. Vi har en andakt och avslutar med kaffe och kaka.
Lunchen kostar 60 kronor och i priset ingår mat, kaffe och kaka. Du behöver inte anmäla i förväg att du kommer.

Tid: kl. 12-14, torsdagar jämna veckor.

"Våra mediciner".  Dan Essner, Apoteket Lejonet.

7 februari

”Fröknarna i Luleå på fröken Frimans tid”. Karin Tjernström, arkivarie, Norrbottens museum.

21 februari

”Från Västra skolan till släktkollektiv”. Gunilla Viklund berättar om sin bok Släktträd.

21 mars

”Det säkerhetspolitiska läget på Nordkalotten och Norrbottens flygflottilj, F 21”. Claes Isoz, flottiljchef.

Paltlunch.
OBS! kl. 11.30-13.00. Ingen anmälan.
Ingen kostnad, ge istället gärna en gåva till Svenska kyrkans fasteinsamling.

Marianne  Marklund

Marianne Marklund