Tolvslaget hösten 2019

Tolvslaget är en mötesplats där inbjudna gäster berättar, öppnar samtal om olika ämnen eller musicerar varannan torsdag.

Välkommen till en gemenskap med något för både kropp och själ. Vi äter en god lunch och får sedan inspireras av dagens gäst. Vi har en andakt och avslutar med kaffe och kaka.
Lunchen kostar 60 kronor och i priset ingår mat, kaffe och kaka. Du behöver inte anmäla i förväg att du kommer.

Tid: kl. 12-14, torsdagar jämna veckor.

3 oktober

Nederluleå kyrkogård – historia, framtid och praktiska frågor om gravar och gravskötsel.  Åsa Sahba, kyrkogårdchef på Gammelstads kyrkogård.

17 oktober

En livsberättelse från Danmark till Luleå.
Karl Petersen, Ordfirman, tidigare kommunalråd i Luleå.

31 oktober

Fältpräst på insats i Mali
Mikael Sundqvist, präst i Luleå domkyrkoförsamling.

”Önskesången” med Jonas Wassermann, musiker i Bergnäskyrkan.

Adventstiden närmar sig.
Vi äter gröt och skinka och delar med oss av minnen från advents och jultid.

Marianne  Marklund

Marianne Marklund