Foto: Emilia Hangasjärvi

Säsongs- och feriepersonal till Nederluleå kyrkogård i Gammelstad

Nederluleå församling söker kyrkogårdsarbetare för säsongen 2023

Vill du arbeta utomhus med all slags växtlighet i en kulturhistorisk miljö, är intresserad av trädgårdsarbete och att använda dina fysiska krafter, är det här ett jobb för dig! Det är omväxlande och fritt. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi söker dig som är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Arbetet innebär skötsel av kyrkogårdens och församlingens grönytor och gravar. Det består bland annat av gräsklippning och röjning, rensning av rabatter, plantering och bevattning av växtlighet.

Du ska vara minst 18 år och inneha körkort samt ha god fysik. En del av arbetet sköts med hjälp av olika trädgårdsmaskiner som till exempel åkgräsklippare. Vana av att använda mindre maskiner är en fördel.

Arbetet ute på kyrkogården gör att du möter många människor, vilket innebär att du bör vara serviceinriktad men också tillmötesgående och lyhörd i kontakten med besökare på kyrkogården.

Vi ser gärna att du har någon form av trädgårdsutbildning eller erfarenhet av park/trädgårdsskötsel.

Säsongsanställning och ferieanställning

Säsongsanställningen pågår från och med 1 maj till och med 22 oktober 2023. Månadslön.
Ferieanställningen pågår från och med 7 juni till och med 20 augusti 2023. Timlön.

Omfattning: Heltid.

Arbetstider: Måndag-fredag kl. 7-16.

Lön: Lön enligt avtal.

Upplysningar: Åsa Sahba, kyrkogårdschef, 0920-27 70 06,
Emilia Hangasjärvi, arbetsledare, 0920-27 70 46.

Facklig kontakt: Lage Nyberg, Kommunal, 0920-27 70 45.

Ansökan

Mejla din ansökan och bifoga ditt CV med referens till Emilia Hangasjärvi senast 7 mars 2023.