Nyfiken på kristen tro?

Konfirmation är ett erbjudande till dig som är nyfiken på vad kristen tro innebär. Under konfirmationstiden i Nederluleå församling får du möjlighet att lära känna den kristna tron från insidan. Det blir spännande samtal om livet, kärleken, Gud och allt det där du funderar på. Vi jobbar med bild, musik, skapande, skoj och mycket annat.

Konfirmation - för vem?

Vi vänder oss till dig som är född 1997 eller går i 8:an. Alla som vill får konfirmeras, men man måste vara döpt. Om du inte är det så erbjuds du dop under konfirmationstiden. Du kan också delta utan att i förväg ha bestämt dig för att konfirmeras.

Kostar det något?

Alla alternativ, förutom EFS konfirmationsläger på Sundet och Rafiki, är gratis. Om du väljer något av de alternativen så finns det möjlighet att delbetala avgiften eller att få subvention av din församling.

Ledare

Präster, pedagoger, diakoner och musiker är ledare i konfirmandarbetet. I alla grupper finns även unga ledare som genomfört Nederluleå församlings ledarutbildning. Det kan du också göra efter din konfirmation!

Konfirmationsfolder (PDF)