Kyrkogårdsdagen

Till dig som har gravplats på kyrkogården i Gammelstad

Lördag 25 maj k.l 10-14

För att underlätta vårstädningen ser vi gärna att gravlyktor, kransar etc. tas bort senast må 13 maj. Kvarlämnat material tas bort av kyrkogårdspersonalen. Vattnet kopplas på när tjälen gått ur marken.

Kyrkogårdens personal tillhandahåller planteringsjord, hjälper till med plantering och tar emot beställningsarbeten. Kyrkogårdsexpeditionens personal besvarar frågor om gravskötsel och gravregister. Vill du samtala med någon finns diakoner på plats.

Under kyrkogårdsdagen är du välkommen in till kyrkogårdsexpeditionens lokaler på Hedenslundsvägen 19. Vi bjuder på fika.
Frågor? Ring 0920-27 70 43.