Kvinnofrukost

En mötesplats för kvinnor i alla åldrar.

Några lördagar under året bjuder vi in till kvinnofrukost i församlingshemmetPetrigården i Gammelstad(Karta på Eniro).
Ta med din väninna, syster, dotter, mamma, mormor eller någon annan kvinna i din närhet, till en intressant och trivsam förmiddag. Eller kom själv och lär känna nya människor! Vi börjar med en härlig frukost och sedan lyssnar vi på den inbjudna föreläsaren. Betala gärna med kort eller Swish.

Kvinnofrukost våren 2019
Program och anmälan

Lördag 16 februari kl. 9-11
Mitt yrkesliv som polis.

Eine Johansson, före detta kriminalkommissarie, föreläser.

Kostnad: 80 kronor inklusive frukost och föredrag. Du betalar på plats (gärna med kort eller Swish).

Anmälan: Senast 11 februari. Anmäl dig här.
Du kan också anmäla dig hos församlingsexpeditionen, 0920-27 70 00.

Arrangör: Nederluleå församling i samarbete med Sensus.

Lördag 16 mars kl. 9-11
Berlin - mina drömmars stad?

Eveline Wikström berättar om sin väg från Östberlin till Sverige.

Anmälan: Senast 11 mars. OBS! FULLBOKAT!

Arrangör:
Nederluleå församling i samarbete med Sensus.

Lördag 11 maj kl. 9-11
Tänk att få vakna...

Ewa Grahn-Rosell, musiker och sångpedagog, sjunger för och med oss.

Anmälan: Senast 6 maj. OBS! Nu finns det endast enstaka platser kvar, ring församlingsexpeditionen, 0920-27 70 00.

Arrangör: Nederluleå församling i samarbete med Sensus.

Birgitta  F Jonson

Birgitta F Jonson