Kvinnofrukost

En mötesplats för kvinnor i alla åldrar.

Några lördagar under hösten och våren bjuder vi in till kvinnofrukost i församlingshemmet Petrigården i Gammelstad(Karta på Eniro).

Ta med din väninna, syster, dotter, mamma, mormor eller någon annan kvinna i din närhet, till en intressant och mysig förmiddag. Eller kom själv och lär känna nya människor! Vi börjar med en härlig frukost och sedan lyssnar vi på den inbjudna föreläsaren. Betala gärna med kort eller Swish.

Kvinnofrukost hösten 2019
Program och anmälan

Lördag 28 september kl. 9-11
Dit du går, går också jag.

Med Anna Sellén i ord och ton.

Kostnad: 80 kronor inklusive frukost och föredrag. Du betalar på plats (gärna med kort eller Swish).

Anmälan: Senast 23 september. Anmäl dig här
Du kan också anmäla dig hos församlingsexpeditionen, 0920-27 70 00.

Arrangör: Nederluleå församling i samarbete med Sensus.

Lördag 26 oktober kl. 9-11
Du är du och du duger. Vem är normal?

Med diakon Susanne Larsson.

Anmälan: Senast 21 oktober. Anmäl dig här

Arrangör:
Nederluleå församling i samarbete med Sensus.

Lördag 23 november kl. 9-11
Kreativitet för själen. Musik och målningar.

Med musiker Nina Sandell.

Anmälan: Senast 18 november. Anmäl dig här

Arrangör: Nederluleå församling i samarbete med Sensus.

Birgitta  F Jonson

Birgitta F Jonson