Kvinnofrukost

En mötesplats för kvinnor i alla åldrar.

Sidan uppdateras löpande då verksamheten plötsligt kan ändras på grund av det rådande läget med coronaviruset.

Några lördagar under hösten vi in till kvinnofrukost i församlingshemmet Petrigården i Gammelstad(Karta på Eniro).

Under rådande pandemi behöver vi vara extra rädda om varandra och följa rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Därför kommer maxantalet besökande att vara 30 personer. Om du känner dig det minsta förkyld - stanna hemma.

Vi börjar med en härlig frukost som under hösten består av färdiga smörgåsar, yoghurt och annat som serveras vid bordet. (alltså ingen frukostbuffé). Platserna är utspridda för att vi ska hålla avstånd. Efter frukosten  lyssnar vi på den inbjudna föreläsaren.
Betala gärna med kort eller Swish.

Kvinnofrukost hösten 2020
Program och anmälan

Lördag 19 september kl. 9-11
I pandemins spår

Många människor mår psykiskt dåligt och upplever livet skrämmande.
Hur kan vi främja vår existensiella hälsa så vi orkar med påfrestningar och kan ge varandra stöd?

Föreläsare: Birgitta Johansson Huuva, läkare i psykiatri.

Kostnad: 80 kronor inklusive frukost och föredrag. Du betalar på plats (gärna med kort eller Swish).

Anmälan: Senast onsdag 16 september till församlingsexpeditionen,
0920-27 70 00.

Lördag 17 oktober kl. 9-11
Före och efter cancerbeskedet

Föreläsare: Anne Somppi.

Kostnad: 80 kronor inkl frukost och föredrag. Du betalar på plats (gärna med kort eller Swish).

Anmälan: Senast onsdag 14 oktober till församlingsexpeditionen, 0920-27 70 00.

Lördag 21 november kl. 9-11
Höstens ro med toner

Medverkande: Maria Ruottinkoski och Nina Sandell, musiker.

Anmälan: Senast onsdag 18 november till församlingsexpeditionen, 0920-27 70 00.

Birgitta  F Jonson

Birgitta F Jonson