Hållbarhet

Gör skillnad. Handla rättvist!

Fairtrade är en oberoende produktmärkning som skapar förutsättningar för odlare och anställda att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor. När du som konsument väljer Fairtrade-märkta varor bidrar du till förbättrade ekonomiska villkor för dem som inte har så stora marginaler att leva på.

Fairtrademärkta varor finns till försäljning i alla våra kyrkor och i församlingshemmet Petrigården. Vi säljer allt från choklad, kryddor och kaffe till smycken, prydnader och leksaker. Så nästa gång du till exempel söker en julklapp, födelsedagspresent eller gå-bort-present, kom förbi och ta en titt på vårt utbud.

fairtrademärkt kaffe

När du dricker kaffe i våra kyrkor och församlingshem kan du vara säker på att det är Fairtrade-märkt.

Bild: Shutterstock