Kollekt på fler sätt

Kontanter, kort, Swish... du kan ge kollekt på olika sätt.

Det finns fler sätt att dela med sig på än att lägga pengar i kollekthåven. I kyrkan kan du även ge kollekt med ditt kontokort. När du vill kan du dessutom swisha din kollekt till 123 099 72 70.

Kollekt till EFS swishar du till 123 590 35 05. Märk med EFS Stadsön eller EFS Sörbya.

Genom att ge kollekt bidrar du till en rättvisare värld, långt borta men också här hemma. Ibland går kollekten till katastrofbistånd till människor i omedelbar nöd, andra gånger till lokala behov. Tack för din gåva!

Kollektändamål för februari 2019
Svenska kyrkans internationella arbete (start fastekampanj)
Svenska Kyrkans Unga
Folkhögskolorna som har samarbete med Luleå stift