Svenska kyrkan i Nederländerna Besöksadress: Parklaan 5, NL-3016 BA Rotterdam Telefon: +31(10)2410139 E-post till Svenska kyrkan i Nederländerna

Trädgården

Svenska kyrkan i Rotterdam har en stor lummig trädgård som inbjuder till sköna stunder när vädret tillåter.

Trädgården

Du är välkommen att besöka trädgården, som med sina 5000 kvm är en av de största i Rotterdam. Här finns gott om utrymme för barnen att leka, för picknick eller plats för vila och eftertanke och meditation.

En stor lummig trädgård kräver mycket omvårdnad och kärlek. För att hålla trädgården vacker och njutbar krävs många idella insatser. Tycker du om att fixa ute och träffa andra är du varmt välkommen på våra trädgårdsdagar som är några gånger om året. Då arbetar vi tillsammans med det som behövs göras i trädgården, allt efter årstid och avslutar med något gott på grillen. Vi annonsera på förstasidan när det är dags för nästa trädgårdsdag, så håll ögong öppna!