Other languages with Google Translate

Pendelbuss 23 November!

Nytt för i år! En pendelbuss mellan Finska, Svenska och Danska kyrkans Julmarknad

Den 23 november har både Svenska, Finska och Danska kyrkan Julmarknad. I år har vi en pendelbuss som kör mellan de olika julmarknaderna under lördagen. Bussen kommer att avgå ungefär en gång i halvtimmen. Den kommer att vara gratis för julmarknadsbesökare men för att täcka våra omkostnader ber vi om ett frivilligt bidrag. Hoppas vi ses i vimlet!

Stort Tack till Leo Ringelberg touringcars som gjort detta möjligt!

Nieuw dit jaar, Een pendelbus die u naar de Zweedse, Finse en Deense kerstmarkten brengt. De pendelbus rijdt zaterdag, waarbij de bus ongeveer om het halfuur de verschillende kerstmarkten zal aandoen. Om met de pendelbus mee te rijden, wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Hopelijk tot volgende week!