Svenska kyrkan i Nederländerna Besöksadress: Parklaan 5, NL-3016 BA Rotterdam Telefon: +31(10)2410139 E-post till Svenska kyrkan i Nederländerna

Medlemskap - Stöd oss

För att Svenska kyrkan i Nederländerna ska kunna finnas och fortsätta att utveckla verksamheten behövs medlemmar i vår lokala församling! Som medlem är du dels med och bidrar ekonomiskt dels har du möjlighet att påverka och göra din röst hörd på stämman. Vill du inte bli medlem men ändå stödja kyrkan är ditt bidrag varmt välkommet!

Vill du ge en enskild gåva kan du:

* Överföra med kort på kyrkan

* Ge kontant på kyrkan

* sätta in på vårt konto:  NL 10 ABNA 0533 5334 57

Betalar du från Sverige behöver du uppge BIC: ABNANL2A

För att bli medlem behöver du bara följa instruktionerna här nedan eller tala med någon av oss i kyrkan så hjälper vi dig.  Medlemskapet kostar 35 €  per person eller 50  €  för en hel familj.

Så här går du till väga:
Betala in medlemsavgiften via din bank till: ABN-AMRO, Zweedse Kerk,
IBAN: NL32ABNA0587408898
Ange vilket medlemskap det gäller:
Ange Namn, Adress, Telefonnummer, E-mail

Varför ska jag vara medlem i Svenska kyrkan i Nederländerna?
  • för att du vill ha kvar en svensk kyrka i Nederländerna
  • för att du vill kunna vigas och döpa barn eller barnbarn enligt svenska kyrkans ordning.
  • för att du vill ha någonstans att vända dig i livets "gränssituationer"; födelse, död, sorg och förtvivlan
  • för att du vill fira påsk, midsommar, lucia och andra högtider traditionsenligt
  • för att här finns ett lyssnande öra som också ha tystnadsplikt
  • för att du behövs, och vårt starkaste behov är just att behövas. Vi behöver dig!

Välkommen som medlem!