Julkransar med röda sidenband hänger på en plywoodskiva på gatan.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Anmäl dig till Julmarknaden 2022

Den 18 och 19 november är det dags för årets julmarkand. Marknaden är öppen mellan 11 - 19 på fredagen och 11 - 17 på lördagen. Har du möjlighet så behöver också Svenska kyrkan i Nederländerna din hjälp före, under och efter julmarknaden. Platsen är Skotska Kyrkan i Rotterdam. För att anmäla dig som frivillig fyll i formuläret direkt på hemsidan eller använd länken längre ner.

Svenska kyrkan i Nederländerna behöver din hjälp före, under och efter den julmarknaden som kommer att hållas 2022 i Skotska Kyrkan i Rotterdam. Skulle du vilja vara med så fyll i nedanstående blankett och skicka den till rotterdam.julmarknad@gmail.com eller anmäl via hemsidan

Observera att alla som vill hjälpa till måste anmäla sig. Vi kan inte garantera att du får just den plats du önskat men i allra möjligaste mån försöker vi att uppnå detta.

Här kan du ladda ner anmälningsblanketten.

Svenska kyrkan i Nederländerna behöver din hjälp före, under och efter den julmarknaden som kommer att hållas 2022 i Skotska Kyrkan i Rotterdam. Fyll i formuläret här och klicka på "Sänd" så kommer vi att kontakta dig per mail eller telefon. OBS!! Alla som vill hjälpa till måste anmäla sig. Vi kan inte garantera att du får just den plats du önskat men i allra möjligaste mån försöker vi att uppnå detta. Det finns många rutor i detta formulär du kan kryssa i detta formulär. Glöm inte att också fundera på de sista två rutorna som handlar om lite för och efterabete. Om du har några frågor så kontakta Lotta på 06-54237207 eller kontakta oss via email på rotterdam.julmarknad@gmail.com Stort tack på förhand av julmarknadsgruppen!

Förberedelse: Tors den 17 November (Ja, du får gärna kryssa i flera rutor!)

Julmarknad dag 1: Fredag 18 November (Det går bra att kryssa i flera rutor)

Julmarknad dag 2: Lördag 19 November (Också här gäller att man självklart kan kryssa flera rutor.)

Efterarbete: Söndag 20 November