Foto: David Weston /Ikon

Julmarknad 18-19 november 2022

Årets julmarknad kommer att genomföras som planerat! Lördag den 18 och 19 November i Skotska kyrkan i Rotterdam.

Fredag 18 och lördag 19 november slår vi åter upp portarna till årets möjlighet att handla allt svenskt, såsom hemslöjd, julsaker, pappersvaror, glas, trä, textil, mat och godis.

Platsen är skotska kyrkan i Rotterdam och fredagen är tiderna 11 - 19, lördagen 11 - 17. Vi är glada över att kunna ha öppet två dagar i år och hoppas verkligen slippa restriktioner.

Vill du vara frivillig? Frågor kan dy maila Lotta de Wildt på  rotterdam.julmarknad@gmail.com

För anmälan som frivillig kan du använda webbformuläret nedan

Adress: Schiedamsesingel 2, 3012 BA, Rotterdam

Vi serverar kaffe med hembakade svenska kanelbullar, tårtor, smörgåsar, glögg och pepparkakor. Detta är platsen där du träffar svenskar och andra som är intresserade av Sverige.

Svenska kyrkan i Nederländerna behöver din hjälp före, under och efter den julmarknaden som kommer att hållas 2022 i Skotska Kyrkan i Rotterdam. Fyll i formuläret här och klicka på "Sänd" så kommer vi att kontakta dig per mail eller telefon. OBS!! Alla som vill hjälpa till måste anmäla sig. Vi kan inte garantera att du får just den plats du önskat men i allra möjligaste mån försöker vi att uppnå detta. Det finns många rutor i detta formulär du kan kryssa i detta formulär. Glöm inte att också fundera på de sista två rutorna som handlar om lite för och efterabete. Om du har några frågor så kontakta Lotta på 06-54237207 eller kontakta oss via email på rotterdam.julmarknad@gmail.com Stort tack på förhand av julmarknadsgruppen!

Förberedelse: Tors den 17 November (Ja, du får gärna kryssa i flera rutor!)

Julmarknad dag 1: Fredag 18 November (Det går bra att kryssa i flera rutor)

Julmarknad dag 2: Lördag 19 November (Också här gäller att man självklart kan kryssa flera rutor.)

Efterarbete: Söndag 20 November