Intresseanmälan - Julmarknad 2022

Julmarknaden, denna underbara tradition, skulle aldrig fungera utan alla engagerade frivilliga. Nu behöver vi Din hjälp! Ta chansen att bli en del i det härliga Julmarknadsgänget!

18 och 19 november 2022 bjuder vi in till Julmarknad, i år i Skotska Kyrkan på Schiedamsesingel 2,  i Rotterdam. Fyll i formuläret nedan och berätta på vilket sätt Du kan hjälpa till! Inga förkunskaper eller erfarehet behövs!
(Men bra, bekväma skor och glatt humör är ett tips. )

Observera att alla som vill hjälpa till måste anmäla sig, oavsett om du är helt ny eller ”alltid” har hjälpt till. Detta för att vi enklare skall kunna administerar alla frivilliga.

Sista anmälningsdag är 10 November!

Svenska kyrkan i Nederländerna behöver din hjälp före, under och efter den julmarknaden som kommer att hållas 2022 i Skotska Kyrkan i Rotterdam. Fyll i formuläret här och klicka på "Sänd" så kommer vi att kontakta dig per mail eller telefon. OBS!! Alla som vill hjälpa till måste anmäla sig. Vi kan inte garantera att du får just den plats du önskat men i allra möjligaste mån försöker vi att uppnå detta. Det finns många rutor i detta formulär du kan kryssa i detta formulär. Glöm inte att också fundera på de sista två rutorna som handlar om lite för och efterabete. Om du har några frågor så kontakta Lotta på 06-54237207 eller kontakta oss via email på rotterdam.julmarknad@gmail.com Stort tack på förhand av julmarknadsgruppen!

Förberedelse: Tors den 17 November (Ja, du får gärna kryssa i flera rutor!)

Julmarknad dag 1: Fredag 18 November (Det går bra att kryssa i flera rutor)

Julmarknad dag 2: Lördag 19 November (Också här gäller att man självklart kan kryssa flera rutor.)

Efterarbete: Söndag 20 November

Om du har några frågor eller funderingar, hör gärna av dig till Lotta på 06-54237207 eller kontakta oss via email på rotterdam.julmarknad@gmail.com