Meny

Intresseanmälan - Julmarknad 2019

Julmarknaden, denna underbara tradition, skulle aldrig fungera utan alla engagerade frivilliga. Nu behöver vi Din hjälp! Ta chansen att bli en del i det härliga Julmarknadsgänget!

22-23 november 2019 bjuder vi in till Julmarknad, i år i Skotska Kyrkan på Schiedamsesingel 2,  i Rotterdam. Fyll i formuläret nedan och berätta på vilket sätt Du kan hjälpa till! Inga förkunskaper eller erfarehet behövs! (Men bra, bekväma skor och glatt humör är ett tips. ;)  

Observera att alla som vill hjälpa till måste anmäla sig, oavsett om du är helt ny eller ”alltid” har hjälpt till. Detta för att vi enklare skall kunna administerar alla frivilliga. 

 Vi kan inte garantera att du får just den plats du önskat men i allra möjligaste mån försöker vi att uppnå detta.

Sista anmälningsdag är 7 November!

Jag pratar:

Vi behöver hjälp under dagarna tre. På Torsdagen den 21 november med uppbyggnad och förberedelser. På Fredagen och Lördagen (22-23 november) behöver vi hjälp med försäljning, café, barnaktiviteter och allt annat som hör julmarknaden till. På Lördag eftermiddag/kväll, den 23 november, behöver vi sedan hjälp med att städa och packa ihop. Kryssa i de dagar och tider Du kan hjälpa till. Extra glada blir vi om du kan hjälpa till flera dagar och tider.