Other languages with Google Translate

Information från kyrkorådet

Lägesrapport för Svenska kyrkan i Nederländerna.

Så har då sista gudstjänsten hållts på Parklaan 5.
Det blev en vacker och högtidlig gudstjänst i närvaro av bland annat Biskop Thomas.
I tacksamhet över allt som varit och allt vi fått uppleva i detta vackra hus ser vi nu framåt.
Församlingen går in i en ny fas och vi går en delvis okänd framtid till mötes.

Verksamheten kommer att fortsätta som förut med gudstjänster, TisdagTrupp, körövning osv.  med den skillnaden att vi nu inte kommer träffas på samma ställe.
Våra gudstjänster kommer att firas i lånade lokaler på olika ställen i Nederländerna. Så äger till exempel den första gudstjänsten i höst, den 1 september rum i Finska kyrkans lokaler på 's-Gravendijkwal 64, 3014 EG  i Rotterdam.

Församlingens nya situation innebär också att nu är Din insats viktigare än någonsin. Vår församling är aldrig större än dess medlemmar. Det är tillsammans som vi bygger den här församlingen. Vi behöver Din hjälp!
Vad vill Du att Svenska kyrkan i Nederländerna skall göra?
Vad kan Du hjälpa till med?
Vill du starta en grupp? Stickcafé? Bokklubb? Baka bullar? Hjälpa till med Julmarknad? Hjälpa till på Gudstjänster?
Och Var någonstans i Nederländerna vill du att vi skall vara?
Hör av dig och berätta!