Other languages with Google Translate

Nätra-Sidensjö pastorat Besöks- och postadress: KYRKVÄGEN 9, 89330 BJÄSTA Telefon: +46(660)299740 E-post till Nätra-Sidensjö pastorat

Konfirmation

Vid konfirmationen bekräftas dopet och under konfirmandtiden får konfirmanderna lära sig mer om livet, kristen tro och kyrkan. Konfirmandtiden handlar om att våga växa, att lära sig något nytt om tron och livet, att träffa nya kompisar och ha roligt i ett meningsfullt sammanhang.

KONFIRMATION I NÄTRA - SIDENSJÖ - VAD ÄR DET?

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda för dig.

Under konfirmandtiden får du genom olika aktiviteter möjlighet att fundera över vem du är och vad du tror på. Det handlar alltså om dig och dina frågor, t ex kompisar, sex, kärlek, meningen med livet, döden o.s.v.

Anmälan till Konfirmation. Konfirmanderna träffas varannan tisdag kl 15:15-17:30 i församlingsgården Bjästa

Vid träffar och läger fotograferar vi ibland därför behöver vi vårdnadshavares godkännande för fotografering. Bilderna används inte annat än i konfirmandgruppen utan särskilt medgivande. Kryssa i nedan om ni godkänner fotografering av ert barn eller inte.

Vi ansluter konfirmandgruppen som en studiecirkel hos Sensus. I och med detta skickar vi in namn och personnummer på konfirmander och ledare till Sensus. Kryssa i nedan om ni godkänner att ert barn ansluts till Sensus studiecirkel eller inte.

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet. Vid läsårets slut gallras uppgifterna och hanteras sedan enligt arkivrutiner.