Nätra-Sidensjö pastorat

Nätra-Sidensjö pastorat Besöksadress: KYRKVÄGEN 9, 89330 BJÄSTA Telefon: +46(660)299740 E-post till Nätra-Sidensjö pastorat Webbplats

Barn, familj, unga

Läs mer om gruppverksamhet och aktiviteter

ANMÄLAN TILL BARN- OCH UNGDOMSVERKSAMHET (max 15 barn i varje grupp, först till kvarn)

Vilken grupp anmäler ni ert barn till?

Mitt barn:

Vi ansluter barngrupperna som en studiecirkel hos Sensus. I och med detta skickar vi in namn och personnummer på barngrupper och ledare till Sensus. Kryssa i nedan om ni godkänner att ert barn ansluts till Sensus studiecirkel eller inte

Miniorer Köpmanholmen

En grupp för barn i årskurs 2 & 3. Vi hämtar barnen på skolan och går tillsammans till Brukskyrkan för att äta mellanmål, sjunga, leka och pyssla.

SångMiniorer Bjästa

En grupp för barn i förskoleklass, åk 1,2 &3. Vi hämtar barnen på skolan och går tillsammans till församlingsgården för att äta mellanmål, sjunga, leka och pyssla.

Musik & lek i Köpmanholmen

Vi träffas och upptäcker musik, leker och pysslar tillsammans. Gruppen är för barn i förskoleklass och åk 1. Vi hämtar barnen på skolan och går tillsammans till Brukskyrkan där vi börjar med att äta mellanmål.

Juniorer

På måndagseftermiddagarna träffas vi i Brukskyrkan (Köpmanholmen) för att hitta på roliga saker tillsammans. Barnen går själv till kyrkan och börjar med ett mellanmål. Vi leker, bakar, pysslar och har andakter. Gruppen riktar sig till dig som går i åk 4-6 och är öppen både för dig som bor i Köpmanholmen och Bjästa.