Other languages with Google Translate

Nätra-Sidensjö pastorat Besöks- och postadress: KYRKVÄGEN 9, 89330 BJÄSTA Telefon: +46(660)299740 E-post till Nätra-Sidensjö pastorat

Barn, familj, unga

Läs mer om gruppverksamhet och aktiviteter

ANMÄLAN TILL BARN- OCH UNGDOMSVERKSAMHET (max 15 barn i varje grupp, först till kvarn)

Vilken grupp anmäler ni ert barn till?

Mitt barn:

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet. Vid läsårets slut gallras uppgifterna och hanteras sedan enligt arkivrutiner.

Miniorer Köpmanholmen

En grupp för barn i årskurs 2 & 3. Vi hämtar barnen på skolan och går tillsammans till Brukskyrkan för att äta mellanmål, sjunga, leka och pyssla.

Torsdagsmix

Torsdagsmix är en grupp för barn och vuxna tillsammans. Vi bjuder på lättare förtäring/enkel middag med drop in för maten mellan 17-18. Därefter sång, pyssel, gemenskap och andakt. Öppen verksamhet men anmäl om ni kommer så vi vet hur många som ska äta. Anmälan senast onsdagen innan till Linda Bergström 073-8089750.

Musik & lek i Köpmanholmen

Vi träffas och upptäcker musik, leker och pysslar tillsammans. Gruppen är för barn i förskoleklass och åk 1. Vi hämtar barnen på skolan och går tillsammans till Brukskyrkan där vi börjar med att äta mellanmål.

Juniorer

På måndagseftermiddagarna träffas vi i Brukskyrkan (Köpmanholmen) för att hitta på roliga saker tillsammans. Barnen går själv till kyrkan och börjar med ett mellanmål. Vi leker, bakar, pysslar och har andakter. Gruppen riktar sig till dig som går i åk 4-6 och är öppen både för dig som bor i Köpmanholmen och Bjästa.