Nässjö pastorat

Nässjö pastorat Besöksadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat

Nyhet: Nässjö Soul Children!

För alla unga sångare i Nässjös kyrkor och körer.

Nässjö pastorat och NKU bjuder in alla körer och unga sångare i våra kyrkor och körer i Nässjö, som är mellan 10-16 år till en ”annorlunda kör”.

Soul children är en körrörelse för tweens som sjunger gospel, pop, soul & R’nB. Sången är förstås i centrum för att uttrycka en sång, men kroppen är också en självklar förmedlare av sångernas innehåll genom dans och rörelse.

Soul children är mer än en kör. Med sången och musiken som centrum blir kören en uppmuntrande, trygg och positiv gemenskap. Det blir en kör, en grupp som får vara med och bygga upp ungas självkänsla och vara en miljö där den kristna tron finns som ett naturligt inslag och får möjlighet att växa.

Välkommen med i Nässjö Soul Children som vi startar hösten 2017. Vi kommer att träffas tre gånger i höst (på samma övningstid som ”High 5”) på onsdagar 16.30-17.30 i Mariagården, församlingshemmet bredvid Nässjö kyrka: 20/9, 18/10 och 29/11.

Frågor? Hör av dig på telefon eller via mejl till ledarna: Marianne Liderfelt 072-517 38 00, Marianne Liderfelt eller Mia Ackeby 072-517 35 00, Mia Ackeby.