Någon vattnar blommorna på en grav.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Ledig tjänst: Kyrkogårdsarbetare till säsongen 2023 i Nässjö pastorat

Nässjö pastorat söker fyra kyrkogårdsarbetare till säsongen 2023. Är det dig vi söker?

Nässjö kyrkogårdsförvaltning söker femsäsongsanställda medarbetare för jobb på pastoratets kyrkogårdar.

Arbetsplatserna är på kyrkogårdarna i Barkeryd/Forserum, Bodafors, samt  på Anneforskyrkogården och Skogskyrkogården i Nässjö.

Du som söker bör ha utbildning inom trädgård eller erfarenhet av jobb inom grönytesektorn. Vi förutsätter att du kan jobba både tillsammans med andra och ensam, samt kunna ta eget ansvar.

Noggrannhet och ordningssinne är något som är viktigt. Då många människor besöker våra kyrkogårdar är det även viktigt att du är social och utåtriktad.
Vi kräver att du som söker har B-körkort, tillgång till egen bil är önskvärt.

Säsongsanställningen i Barkeryd/Forserum och Bodafors innehåller även förrättningstjänst i våra kyrkor på helger enligt schema och kräver medlemskap i Svenska kyrkan.

Anställningen är på 100% och sträcker sig från 8 maj till 3 november.

Vid frågor, kontakta oss:

• för Bodafors - arbetsledare Robert Gustafsson telefon 0380-777 62.
  • för Barkreyd/Forserum och Nässjö - arbetsledare Henric Larsson telefon 0380-777 54.

Skicka din ansökan, presentation och CV, till:
nassjo.pastorat@svenskakyrkan.se eller
Svenska kyrkan Nässjö Pastorat, Mariagatan 20, 571 32 Nässjö.

Din ansökan vill vi ha hos oss senast 6 februari.

Märk din ansökan med "kyrkogårdsarbetare" samt skriv i din ansökan vilken kyrkogård du är mest intresserad av att jobba på.