Nässjö pastorat

Nässjö pastorat Besöksadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat

Ledig tjänst: Fastighetsansvarig i Nässjö pastorat

Vår nuvarande fastighetsansvarige går i pension vid årsskiftet - är du hans efterträdare?

Vår nuvarande fastighetsansvarige går i pension vid årsskiftet och nu söker vi hans söker efterträdare.

Tjänsten förutsätter kunskap om byggteknik, energihushållning, tekniska installationer och dess utveckling, samt förmåga att med självständighet, inom ramen för förtroendevaldas beslut, ha ansvar för drift och reparationer samt att upphandla och driva mindre projekt.

Tjänsten ställer krav på lyhördhet gentemot församlingsbor och förtroendevalda.

Vi ser gärna en något äldre erfaren sökande, väl insatt i olika yrkesgruppers kompetenser, som också i mån av tid kan hjälpa till med praktiskt arbete.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för garantier och besiktningar, vara kontaktman till Länsstyrelse och Länsmuseum, göra budgetarbete tillsammans med kanslichef, ansvara för brand- och säkerhetsarbete, ansvara för kontakt med Växjö stift om Kyrkoantikvariskersättning och Kyrkobyggnadsbidrag och stiftets specialkompetens i byggnadsfrågor och att delta i fastighetsutskottets sammanträden.

Körkort och tillgång till bil erfordras. Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan.

Tjänsten är heltid (100 %) och tills vidare.

För mer information kontakta Hans Andersson, fastighetschef, telefon 0380-76412 eller Ulf Berndtson, ordförande i Fastighetsutskottet, telefon 073-3547425.

Fackliga företrädare: Helena Fyhr-Abrahamson, Vision, telefon 0470-704865 och Sören Fransson, Kommunal, telefon 010-4429568.

Ansökan med referenser skickas till Nässjö pastorat, Mariagatan 20, 571 32 Nässjö eller via epost till nassjo.pastorat(a)svenskakyrkan.se. Märk brevet/eposten med "ansökan". Ansökan skall vara oss tillhanda senast den 2 oktober. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!