Konfirmand 2020-2021

Dags för konfa 2020-2021. Häng med på ett spännande år med frågor om kristen tro, livet och samhället. Lek, lär och res tillsammans. Förstår dig själv, andra människor, och få gemenskap med nya och gamla vänner. Anmäl dig redan idag!

Välkommen till konfirmandåret 2020-2021!

För dig som är 14-15 år och går på högstadiet, startar vi i september upp nya konfirmandgrupper.

Att bli konfirmand är att gå på en upptäcktsresa. Du får möjlighet att lära dig mer om Gudstro och om vad Jesus har att berätta. Detta har också med dig och din livsresa att göra, om hur allt detta hänger ihop med vad som händer just nu i vår värld.

Häng med på ett spännande år med spännande frågor om kristen tro, livet och samhället. Lek, lär och res tillsammans. Förstår dig själv, andra människor, och få gemenskap med nya och gamla vänner.

Förutom att vi träffas ett antal gånger under läsåret, planerar vi också att åka på ett dygnsläger under hösten och en lite längre lägerresa på våren.

Svenska kyrkan i Nässjö pastorat erbjuder följande alternativ
(alla grupperna är helt gratis):

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019
Bild: Alex Giacomini /Ikon

* 1. Nässjögruppen

Vi träffas varannan tisdag kl. 16.00-18.30 i Mariagården, församlingshemmet bredvid Nässjö kyrka.
Upptakt: Söndagen den 30 augusti kl. 11.00 i Nässjö kyrka.

* 2. Bodaforsgruppen

Vi träffas varannan onsdag kl. 16.30-18.30 i Bodafors församlingshem.
Upptakt: Söndagen den 6 september kl 12.00 i Bodafors kyrka.

* 3. Forserumsgruppen

Vi träffas på söndagar, cirka 5 gånger per termin, i Forserums församlingshem.
Upptakt: torsdagen den 3 september kl. 17.30 i Forserums kyrka.

* * *

Anmäler dig gör du här på vår hemsida (nedan) eller genom att ringa oss. För vår planering är det bra om vi har din anmälan före den 22 juni, men om du kommer på senare att du vill vara med, så ring oss - vi har alltid plats för dig!

För att bli en bra konfirmandgrupp vill vi att det minst är 8 anmälda i gruppen, men det finns ALLTID PLATS FÖR DIG i någon av grupperna, även om det inte blir på den ort du först tänkt dig!

Kontakta oss om du vill veta mer:

• Nässjö: Paul Forssander telefon 0380-777 30.
  • Norra Sandsjö (Bodafors), Malmbäck, Bringetofta, Almesåkra: Carina Jansson telefon 0380-777 39.
  • Barkeryd-Forserum: Pernilla Sandberg telefon 0380-777 33.
  • Eller till pastorsexpeditionen, telefon 0380-777 00.

VÄLKOMMEN SOM KONFIRMAND 2020-2021!
Fyll i uppgifterna längst ned och anmäl dig idag :)

Anmälan till konfaläsning 2020-2021! Klart att jag vill vara med!

Kryssa för vilken konfirmandgrupp du vill vara med i:

Bild: Magnus Aronson /Ikon

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019